reklam

21 Haziran 2016 Salı

Denizde Karartı Var


16 Haziran 2016 Perşembe

Babalar gününe özel indirim

Babalr gününe özel indirim yapan firmalar.

15 Haziran 2016 Çarşamba

WHATSAP kullananlar dikkat

Dolandırıcılar popüler mesajlasma uygulaması whatsapp üzerinden yeni bir yöntem geliştirdi.

İPONE 7'NİN DOKUNMATİK HOME TUŞU GÖRÜNDÜ

İpone 7 ile ilgili yapılan sızıntılarda genelde cihazın arka tarafıyla ılgılı bılgıler verılırken on kısmının nasıl olacagı bılınmıyordu. Buda İpone 7 nın önunde bır surprızın bızı beklıor olacagı dusuncesını akla getırdı . Yenı ortaya cıkan ıddıada ipone 7 onundenönemlı bir yenılıgın yasanabılecegı gosterıyor. İddıalar dogruysa fızıksel home tuşu yerinı sanal tusa bırakıyor...


PARLAK İŞ FİKİRLERİ GEZİCİ GÜZELLİK SALONU

İnsanların yaşam süresi uzadıkça her türlü üst düzey hizmetlere karşı olan talepleri artmaktadır. Ayrıca bu hizmetlerin hepsi  birden sağlık hızmetlerı ıle alakalı degıldır.
Bu hzmetlerden biri müsterının saçını veya manıkurlerını yaptırmaları içn müsterılerın oturdukları yere gıden mobil GÜZELLİK SALONU hızmetıdır. 1946 ve 1964 arası doğanlar yaşlı veya emeklı kategorısınde gırdıgınden butur mobıl hizmetlere olan ıhtıyactan gun gectıkce artmaktadır . mobıl guzellık salonları guzellık sektorunde ıs kurmak ısteyenler ıcın guzel ve KARLI BİR İŞ FIRSATIdır..

PARLAK İŞ FİKİRLERİ MOBİL DANIŞMANLIK

MOBİL DANIŞMANLIK

Daha önce söylenmiştir ancak tekrarlamakta fayda vardır  . Mobil uygulamalar bütün işletmeler için devredilemez bir üründür .

İşletmenin sahiplerinin coğu için mobil uygulamalara gecmenın yollarını aramak oldukca zor bir surectır .Sizin firmanızda işletmelerin ihtıyac duyduğu düşük malıyetli mobıl çözümlerden sunabılıyorsa mobil danısmanlık fırması acmak sızın ıcın karlı bır yatırım olcaktır .



''The 60-Second Marketer'' adlı bır firmanın  sahıbı Jamıe Turner'ın bellırttıgıne gore mobil asistanlara olan ihtiyaç artmaya devam ediyor ve edecektır..


Başarılı Olmak ve Cok Para Kazanmak Istıyorsanız Mobıl Uygulamalar İşine Girerek Baslayabılırsınız..

çok para kazandıran meslekler Doğa Bilimleri Yöneticisi Bilgisayar ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi

Doğa Bilimleri Yöneticisi

Doğa bilimleri yönetimi dünyadaki en çok para kazandıran mesleklerden biridir. Bu alanda çalışanlar yüksek ücretler alır ve aynı zamanda büyük sorumlulukları vardır. Doğa bilimleri yöneticilerinden ziraat uzmanı, kimyager, fizikçi gibi diğer bilim adamlarının çalışmalarını denetlemeleri ve kontrol etmeleri beklenir. Bu meslek grubundaki kişiler genellikle araştırma ve geliştirme alanında çalışırlar. Doğa bilimleri yöneticilerinin çoğunun kendi danışmanlık firmaları vardır. Bu alanda dünyadaki en yüksek gelir 97,560 dolardır.

Pazarlama Müdürü

Pazarlama müdürü modern şirketlerdeki en kilit pozisyonlardan biridir ve dünyadaki en yüksek ücretli mesleklerden biridir. Pazarlama müdürleri herhangi bir firmanın pazarlama stratejilerini uygulamaktan sorumlu olan kişilerdir. Pazarlama müdürlerinden halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi, işletmenin geliştirilmesi ve büyümesi, medya ve firma ürünlerinin tanıtım faaliyetleriyle ilgilenmesi beklenir. Dünyadaki en yüksek pazarlama müdürü geliri 100,020 dolardır.

Bilgisayar ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi

Bu kişilerden herhangi bir firmanın bilgi teknolojilerine dayanan işleriyle ilgilenmeleri beklenir. Bu sebepten dolayı bu kişilerin gelişmiş teknik ve becerilere sahip olmaları gerekir. Bilgisayar ve bilgi sistemleri yöneticileri bilgi – işlem alanında yeterli gelişmelerin olmadığı ilk zamanlarda programcı veya veri çözümleyici olarak çalışırlardı. Ancak zaman ilerledikçe ve deneyimler kazanıldıkça sistem analistliği ve bilgi işlem yöneticiliği gibi kilit görevlere gelmeye başladılar. Modern dünyada uluslar arası firmalar bu kişilere yüksek ücretler öderler. Görev tanımları arasında uygulamaların seçimi ve uygunluğu, yazılım geliştirme, web tasarımı ve firmanın bilgi işlem güvenliği yer almaktadır. Bu alanda elde edilen en yüksek gelir 100,110 dolardır.

Hava trafik kontrolörü

Hava yolu ile ulaşımı tercih edenleri sayısı her geçen yıl önemli oranda artmaktadır. Bu da doğal olarak hava trafiğinin daha yoğun olmasına sebep olmaktadır. Bu yüzden hava trafiği güvenliği için kullanılan teknoloji ve teknikler sürekli gelişmektedir. Bu teknoloji ve teknikleri kullanan hava trafik kontrolörleri uçakları güvenli bir şekilde kalkıp inmelerini sağlamaktadırlar. Bu süreçte yaptıkları en ufak bir hatanın son derece ciddi ve riskli sonuçlar doğurabileceğinin farkında olan bu meslek grubu da en çok kazanan meslekler arasında yer almaktadır. Yıllık kazançları 135, 120 dolardır.

Avukatlar

Toplumdaki herkesin yasal sistemle bir şekilde ilişkisi vardır. Herhangi bir yasal problemde insanlara yardımcı olacak avukatlar vardır. Bugün insanlar sadece cinayet ve medeni kanun konularında avukata başvurmazlar aynı zamanda çevre hukuku, telif hakları, fikri haklar ve benzeri konularda da yardım alırlar. Avukatlar bize bu tür konularda yardımcı olacak kişilerdir. Avukatlık firmaları etkili avukatlarına kayda değer ücretler öderler. Bu alanda ödenen en yüksek ücret 110,590 dolardır.

14 Haziran 2016 Salı

Sana uzak kentlerden birinde

Sana uzak kentlerden birinde zamanın bit yerınde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi.. onca zamanın içinde eskımıyen bır dusuncesın şimdi insan her gün anımsarmı aynı gözleri....