reklam

11 Temmuz 2014 Cuma

Hangi yeni akıllı telefonlar geliyor?

Hangi yeni akıllı telefonlar geliyor?
akilli telefonlarLos Angeles’taki CES fuarında tanıtılan yeni ürünlerin yankıları sürürken gözler şimdi de Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi’ne (MWC) çevrildi. 24 Şubat’ta başlayacak olan fuarda 2014 yılına damgasını vuracak yeni akıllı telefon modellerinin sergilenmesi bekleniyor.  Belki bu telefonlar arasında Samsung Galaxy S5 veya yeni bir G2 olmayabilir, ancak göz dolduracak yeni modeller ile karşılaşacağımız muhakkak. Hangi markanın hangi yeni modellerini tanıtacak? Sizin için derledik?
Samsung
Samsung’un geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da özel bir etkinlik ile yeni amiral gemisini tanıtması bekleniyor. Etkinliğin Londra veya New York’ta olabileceği konuşuluyor.
Ancak Koreli marka MWC 2014’e de kolları dolu gelecek. Samsung’un tanıtması beklenen modellerinden birisi Windows Phone 8 işletim sistemli yeni telefonu olacak. Model adının SM-W750V olacağı söylenen telefon ile Samsung, verdiği aradan sonra Windows işletim sistemine geri dönmüş olacak. Telefonun Ativ modelleri arasında sunulması, 5 inç ful HD AMOLED ekrana sahip olması ve 4G’yi desteklemesi bekleniyor.
Samsung Ativ S
Samsung Ativ S
Markanın başka bir yeni modelinin de Galaxy Note Neo olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Böylece Samsung hem telefon hem tablet olan phaplet gamını genişletmiş olacak. 5.5 inç ekrana sahip olacak cihaz, ayrıca ilk altı çekirdekli (hexa-core) işletim sistemine sahip ilk akıllı telefon olacak.
Nokia
Nokia’nın MWC 2014’e iki yeni Lumia modeli ile katılacağı konuşulanlar arasında.
Bu modellerden birisi yeni amiral gemilerden birisi olmaya aday Lumia 1820. 5.2 inç ekrana sahip olacak telefonun, ayrıca Qualcomm Snapdragon 805 işlemci, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor. Telefonun “Lytro” tarz kameraya sahip olacağı da yine konuşuluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder