reklam

28 Aralık 2013 Cumartesi

Başbakan, Manisa'da Toplu Açılış Töreninde Konuşuyor

28 Aralık 2013 15:42

Başbakan Erdoğan, Manisa'da düzenlenen toplu açılış töreninde halka sesleniyor.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenlerininde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Başbakan'ın açıklamalarından satır başları:
Manisa artık 30 Mart seçimlerine Büyükşehir Belediye Başkanı'nı seçmek için geliyor. Hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Ana muhalefet yavru muhalefetManisa'nın büyükşehir olmasına da itiraz ettiler. Anayasa Mahkemesi'ne götürdüler.
Ama biz yaşayarak geldik. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan buraya geldik. 750 bini aşmış tüm şehirlerimizi büyükşehir ilan ettik. Anayasa Mahkemesi'ne götürdüler. Köyde ne var muhtar var. Köy mahalle olacak, ilçe belediyesi hizmet götürecek. Köylerde kanalizasyon diye bir şey bilir misiniz? Ama artık köylerde bile kanalizasyon oluşmaya başlayacak. Foseptik çukurlarından köylerimiz arındırılacak. Medeni olmak budur. Ana muhalefetin de yavru muhalefetinde medeni olmak gibi bir derdi yok.
Manisa Merkez ve ilçelerinde bu açılışta 665 milyonluk yatırım gerçekleştiriyoruz. Bugün Turgutlu’da, yarın Salihli, Akhisar, Demirci’de olacağız. Toplamda 778 milyon liralık yatırımı Manisa’ya kazandırmış olacağız. TOKİ tarafından yaptırılan kız meslek lisesini, konutları, pansiyonu da bugün resmen hizmete alıyoruz. Vakıflar Genel Müdürlüğümüz camileri restore etti, hizmete alıyoruz.
Ayrıntılar gelecek...
Haber: Başbakan, Manisa'da Toplu Açılış Töreninde Konuşuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder