reklam

10 Temmuz 2014 Perşembe

Para Nasıl Kazanılır Para Kazanmanın Yolları İnternetten Para Kazanma Yolları

EVDE PARA KAZANMANIN YOLLARI – 2014

Evde para kazandıracak fikirler,2014 yılında en çok para kazanacağınız evde işler,evde para kazanma,evde para kazanmak
Hemen hemen herkesin evden para kazanma şansı bulunmaktadır.Genci,yaşlısı her yaştan insan günümüzde çeşitli işleri evden yaparak para kazanıyor.Çünkü günümüzde evden gelir elde edebileceğiniz birbirinden güzel iş imkanları bulunmakta.
Tabi bunların arasından seçim yaparken zorlanmanız gayet doğal.Öyle ki karşınıza birden çok zevkle yapabileceğiniz ve eğleneceğiniz iş çıkacaktır.Bu yazımızda sizler için evde para kazanabileceğiniz bazı işleri seçtik ve analiz ettik.Sizde evde para kazanmaya başlamak istiyorsanız yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.
İşte! Evde para kazanmak isteyenler için,çeşitli yollardan para kazanma:
Freelance yazarlık ile para kazanma
Belki düzenli iş almanız zaman alabilir fakat iyi makaleler yazıyorsanız belli konularda yazdıklarınızı dergileri,e-dergilere,gazetelere gönderebilirsiniz.Ayrıca temas kurarak hep bağlantıda kalın.Ayrıca içlerinden çoğu sizin 1 – 2 makalenizi görmeden sizinle çalışmaz.Ayrıca günümüze çeşitli internet sitelerinde,insanlar yazdıkları makaleleri para karşılığı satmaktadır.

YOUTUBE ARACILIĞIYLA PARA KAZANMAK

Bu yolla para kazanan birçok insan bulunmakta.Hatta etrafınızda bile belki bu insanlardan vardır.Popüler videolar ve başlıklar altında ilgi çekerek videolarınızın tanıımını yaparsanız,videonuz bir süre sonra popüler olabilir.Bunun onucunda ise sizde YouTube ortaklık programına başvurabilirsiniz.Bunun sonucundada videolarınızda beliren reklamlar sayesinde sizde gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.Çoğu insanda görüşlerini yazarak değilde Youtube video formatıyla sunarak para kazanma yoluna gitmekte.
Site & Blog tasarımı ile para kazanma
Tasarım konusunda eğer sizde biraz bilgi ve birikime sahipseniz sizde yavaş ve ufak adımlarla bu işe başlayabilirsiniz.Zamanla bilgilerinizin üzerine bilgi ekleyerek iyi yerlere gelebileceğinizi unutmayın.Bu konuda kendinizi geliştirirken parada kazanacaksınız.Bu iş biraz zaman isteyende bir iştir.Kendinize blog açarakta üzerinde uğraş vererek para kazanabilirsiniz.Ayrıca çeşitli eğitim videoları internette bulunmaktadır.Kendinizi geliştirmekte bunlardan yararlanabilirsiniz.Ayrıca soru veya sorunlarınızada çözüm bulmuş olursunuz.Ayrıca çeşitli web site tasarımları yaparak ve bunları satarakta iyi paralar kazanabilirsiniz.Bloglar günümüzdee popüler halde olduğundan talep herzaman üst sevide bulunmaktadır.

ÇOCUK BAKICILIĞI İLE PARA KAZANMAK

Bu iş için önce yasal kısıtlamaları aşmanız gerekmektedir.Bunlar bakacağınız çocuk sayısı ve ayrıca güvenliğine bağlı olarak evin düzenlenmesini baz alır.Bu da işinizi kurmanızda biraz zaman alacak noktadır.Bağlı bulunduğunuz belediyenin internet sayfasından gerekli formları alarak gerekli belgelerlede beraber müracat ederek başlangıç yapabilirsiniz.Gerekli izin ve ruhsatınızı aldıktan sonra rahatça bu işi yapabileceksiniz demektir.

ÜTÜ YAPARAK PARA KAZANMAK

Bu iş için ihtiyacınız olanlar:İyi bir ütü ve masası,askılar ve ütü kolası diye sıralasak heralde yalan olmaz.Ütülenmesi gereken kıyafetleri alıp belirlenen zamandada teslim etmeniz,devamında size daha çok iş gelmesinede olanak sağlayabilir.Facebook,Google vb yerlerde reklam vererek,veya dğkkanlara ilanlarınızı asarakta bu işi yaptığınızı daha geniş kitlelere yayabiliriniz.

TERZİLİK YAPARAK PARA KAZANMAK

Bu işi yapmak için öncelikle dikiş bilginiz birde makineniz olması işi yapabilirsiniz anlamına gelmektedir.Müşteriler size yapılması gereken işleri getirir sizde rahatlıkla ev ortamınızda yapabilirsiniz.Eğer arkadaşlarınız aracılığı ile olsun gerek iş yerlerine dağıtacağınız afiş vb reklam gereçleri gibi türden şeyler ile işlerinizi daha çok kişinin duymasını sağlarsanız daha çok iş getireceğiniz gibi gelirinizde bir okadar artacaktır.
Yapın ve satın… Sabunlar, mumlar, losyonlar, kartlar vb.
Becerikli biri iseniz çeşitli el işi ürünler yaparak bunları çeşitli online mağazalarda satışa çıkarmanız mümkün olacaktır.Bu yolla gelir elde ederken kendinizide bu yönde geliştirerek firmalardan bile iş almaya başlayabilirsiniz.Bu işlerin çoğunu zaten sitemizdede bulabilirsniz.

ONLİNE ANKETLER YOLU İLE PARA KAZANMAK

Bu işten belki fazla para kazanamazsınız fakat azda olsa bir gelir elde edeceğiniz kesindir.Çeşitli internet siteleri bu işi yapmaktadır sizde bunlara kayıt olarak(form doldurarak) siteden gelecek mail ile size uygun anketler olduğunu iletecekler ve doldurup bunun sonucunda ödemenizi alabileceksiniz.

İŞİNİZE YARAYACAK İPUÇLARI:

  1. Sosyal ağlar işinizi çok daha insana ulaştırmanızı sağlayacaktır.
  2. Satmak istediğiniz birşeyler oluyor ve postalayamıyorsanız,kargo şirketleri ile temas kurun ve fiyat konusunda anlaşın.
  3. Başarılı olabileceğiniz işi düşünüp seçin.Başlamadan önce yasal gereklilikler olup olmadığını iyi araştırın
Sizde firmalara bizim aracılığımız ile ulaşmak istiyorsanız.Alt kısımda bulunan yorum bölümüne Adınız,Soyadınız,Yaşadığınız yer ve Mail adresiniz ile birlikte yorumuzunu bırakıyorsunuz.Böylelikle işveren firmalar bu yorumlardan sizlere kolaylıkla ulaşmış oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder