reklam

16 Ekim 2014 Perşembe

Bir yılda tam 114 kilo verdi


Bir yılda tam 114 kilo verdi



Azimli genç kadın şimdi fitness eğitmenliği yapıyor.

ACUNN.COM/DIŞ HABER

Yaklaşık 177 kilo ağırlığındaki obezite hastası Tracy Henderson, hem nefes darlığı hem de başka sağlık sorunlarıyla boğuşan, üstelik de görüntüsünden hiç hoşnut olmayan genç bir kadındı. Büyürken okulda çevresi tarafından hep alay edilen bu yüzden de kendine güvenini kaybeden Glasgowlu Tracy, bu durumdan kurtulmak için 30 yaşında kesin kararını verdi.
Haber ile ilgili metin girin!.
 
O dönemlerde 62 beden kıyafetler giyen ve kıyafet bulmakta da zorlanan Tracy Henderson’ın güven problemi o kadar ileri seviyedeydi ki açık alanlara çıkamıyor, yemek yemeyi güvenli alanı olarak görüyor ve hayatını her daim depresyon içinde geçiriyordu. Genç kadın o kadar kiloluydu ki kendi banyosuna bile sığmakta güçlük çekiyordu. Göğüs ağrıları çektiği için hastaneye gittiğinde doktorlar da ona kilo vermesi gerektiğini söylediğinde kararını verdi.
 
Verdiği kararla birlikte beslenme alışkanlıklarını tamamen değiştiren Tracy, vücudu el verdiği ölçüde egzersiz yapmaya başladı. Önce bir spor salonuna yazıldı. Oradaki fitness hocalarıyla hem beslenme hem de egzersiz programları çıkarttı ve uyguladı. Bir yıl içinde ön kapısından girmeye utandığı için arka kapısını kullandığı spor salonunda çalışarak tam 114 kilo verdi. Şu anda 63 kilo ve 36 beden olan Tracy bütün sorunlarını geride bıraktığı gibi fitness eğitmeni olarak başkalarına yardım ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder