reklam

3 Kasım 2014 Pazartesi

Huawei Honor 6 Avrupa'da Satışa Çıktı

Huawei Honor 6 Avrupa'da Satışa Çıktı

Huawei Honor 6 Avrupa'da Satışa Çıktı
Huawei'in, Asya’da Huawei CAT 6 olarak satışa sunulan akıllı telefonu, Avrupa’da Honor 6 ismiyle satışa sunuluyor.
Huawei, Berlin’de düzenlenen bir etkinlikte, Haziran ayında Asya’da satışa sunulan ve “dünyanın en hızlı bağlantı yeteneğine sahip telefonu” olarak anılan cihazı Avrupa için de satışa sunduğunu açıkladı. Ancak Avrupa’da satışa sunulan telefonun önemli bir farklı bulunuyor. Asya’da Huawei CAT 6olarak satışa sunulan telefon, Avrupa’da Honor 6 ismiyle satışa sunuluyor. Çinli teknoloji devi, Huawei ismini kullanmayıp, Avrupa için Honor markasını tercih etmiş durumda.
İsimleri dışında hiçbir farkı bulunmayan telefonlar birebir aynı özellikleri taşıyor. Honor 6, 300 Mbpsbağlantı hızına ulaşabilecek donanıma sahip ancak, Avrupa’daki GSM operatörleri bu hızıdesteklemediği için bu özellik bir süre geri planda kalacak gibi görünüyor.
Honor 6’nın, Huawei tarafından üretilen sekiz çekirdekli Kirin 920 işlemcisi, 3 GB RAM’i, 5 inç boyutunda HD ekran, 5 Megapiksel ön ve 13 Megapiksel arka kamerası bulunuyor. Ayrıca telefonun bataryası ise 3100 mAh.
Honor 6, Avrupa’da rakiplerine oranla oldukça düşük bir miktar olan 299 Euro fiyat etiketiyle satılacak. Bu da Honor 6’nın en önemli avantajlarından biri olarak görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder