reklam

3 Kasım 2014 Pazartesi

Samsung Galaxy Edge Güney Kore'de Satışa Sunuldu


Samsung Galaxy Edge
Samsung'un geçtiğimiz aylarda coşkulu bir etkinlikle tanıttığı ve çoğu teknoloji takipçisinin şaşkınlıkla karşıladığı Galaxy Edge'nin satışı için son viraja girildi. Samsung Galaxy Edge, özelliklerinin yanı sıra en çok tasarımında bulunan eğim ile tanınıyor.
Dünyanın takip ettiği IFA 2014 etkinliğinde tanıtılan ve gecenin favori cihazları arasında gösterilen Galaxy Edge, 5.6 inç büyüklüğünde ve Quad HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Bu büyük ekranıyla 2560x1440 kalitesinde video oynatımı yapabiliyor. Birçok yeni uygulamayı işletim sisteminde barındıran telefon Android son sürüm ile karşımıza geliyor. Sağ tarafında bulunan eğimli ekranbölümüyle telefonu kısa yoldan kontrol edebiliyorsunuz ve üst bölümdeki çubuğu kullanmadan bildirimlerinize ulaşabiliyorsunuz. Bu özelliklerinin yanı sıra performans ve malzeme kalitesi olarak hemen hemen Galaxy Note 4 ile aynı. Acaba tasarımının eğimli olması Galaxy Edge'nin mi yoksaGalaxy Note 4'ün mü işine yarayacak? Bunu iki cihazda eşit şartlarda satışa sunulduğunda rahatlıkla kıyaslayabiliriz.
Samsung, yukarıda bahsettiğimiz özelliklere sahip  olan sağ tarafı eğimli Galaxy Edge isimli akıllı cihazını Güney Kore'de telefon operatörleri aracılığıyla satışa sundu. 3 farklı telefon operatörüyle anlaşma imzalayan Samsung, Galaxy Edge'nin fiyatını 1.000 Dolar olarak belirlerdi. Galaxy Note Edge'nin kısa bir süre içerisinde diğer ülkelerde de satışa sunulacağı düşünülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder